Перейти до основного вмісту
Дійчук Володимир Васильович
кандидат хімічних наук
асистент кафедри хімії та експертизи харчової продукції, доцент

https://orcid.org/0000-0001-7755-4595

https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=26648163000

https://scholar.google.com/citations?user=sOboayQAAAAJ&hl=uk

2003 рік - магістр хімії

2011 рік - кандидат хімічних наук (02.00.04 фізична хімія)

2023 рік - доцент кафедри хімії та експертизи харчової продукції

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції / В.М. Федорів, І.М. Кобаса, В.В. Дійчук  : навч. посібник. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2020. – 180 с.

Інструментальні методи аналізу харчової продукції : навч.метод. посібник / укл. А.В. Сачко, В.В. Дійчук, М.М. Воробець, О.В. Сема – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2020. – 80 с.

Хімія кольору, запаху, смаку / С.Д. Борук, В.В. Дійчук, М.М. Воробець, О.В. Сема  : навч.-метод. посібник. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 96 с.

Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування: методичні рекомендації до лабораторних робіт. Укладачі: Воробець М.М., Кобаса І.М., Дійчук В.В., Сачко А.В., Водянка Л.Д. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019. 56 с.

Кобаса І.М., Білоголовка В.Т., Волощук А.Г., Дійчук В.В. Контроль безпечності сировини і харчових продуктів методами атомно-абсорбційної спектроскопії. – Навчальний посібник. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2014. – 180 с. (Гриф МОН)

I. Diichuk, V. Diichuk, D. Rotar, I. Kobasa. Phosphorus-containing compounds of alkaline-earth metals as prospective antimicrobial composites for packaging materials. Food Science and Applied Biotechnology. 2023. V. 6. Iss. 2. P. 331-338. https://doi.org/10.30721/fsab2023.v6.i2.295.

Diichuk V., Diichuk I., Winkler I. A Voltammetry investigation of the exchange processes running on the interphase CdSb/electrolyte. Revue Roumaine de Chimie. 2020. V. 65. №5. Р. 491–497. DOI: 10.33224/rrch.2020.65.5.09

I. Winkler, V. Diychuk. Adsorption of toluene from the mixed water−toluene system on medicinal activated carbon. Canadian Journal of Chemistry, 2014, 92(5): 392-396. https://cdnsciencepub.com/doi/10.1139/cjc-2014-0030

 

V. Diichuk, I. Diichuk. Thermal treatment effect on the particle size distribution of alkaline earth metals hydroxyapatite. Scientiae Radices. 2023. V. 2. Iss. 4. P. 309-318. https://doi.org/10.58332/scirad2023v2i4a01

N. Sobuś.Characteristics of the structure of natural zeolites and their potential application in catalysis and adsorption processes / N Sobuś, I Czekaj, V Diichuk, IM Kobasa // Technical Transactions. - 2020. - V.117, Iss.1.  https://doi.org/10.37705/TechTrans/e2020043

V. Diichuk, I. Diichuk, I.Kobasa. Influence of Thermal Treatment of the basalt tufa on its phase composition and sorption capacity  // J. Food and Environment Safety of the Suceava University. Food Engineering. – 2018. – Vol. XVІІ, Issue 1. – P.37–40.

Volodymyr DIYCHUK, Anastasia SACHKO, Igor WINKLER. Chemical analysis of fresh water from a karst area in Ukraine // J. Food and Environment Safety of the Suceava University. Food Engineering. – 2016. – Vol. 15, Issue. 1. – P.29–35.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності