Перейти до основного вмісту
[email protected]
м.Чернівці, вул.Лесі Українки, 25
Головна
Новини
Загальні новини
Новини кафедри
Студентські новини
Про кафедру
Колектив кафедри
Історія кафедри
Положення про кафедру
Матеріально-технічна база
Наші випускники
Діяльність
Навчальна
Освітня програма "Якість і безпека харчової продукції" (ОР "Бакалавр")
Освітня програма "Хімія"" (ОР Бакалавр)
Освітня програма "Експертиза та технології продуктів із субтропічної сировини" ОР "Магістр"
Освітня програма "Хімія" (ОР "Магістр")
Освітня програма "Хімія" (ОР "Доктор філософії)
Практична підготовка
ОП "Якість та безпека харчової продукції"
ОП "Хімія"
Наукова
Науковий напрям "Хімія"
Науковий напрям "Харчові технології"
Українські гранти
Міжнародні гранти
Організаційно-виховна
Заходи
Академічна доброчесність
Визнання кваліфікації
Стажування викладачів
Довідки та сертифікати
Співробітництво
102 "Хімія"
181 "Харчові технології"
Навчально-методичні публікації
181 "Харчові технології"
Звіт про роботу кафедри
Звіт за 2024 рік
Абітурієнту
Спеціальність 102 Хімія
ОР Бакалавр
ОР Магістр
ОР Доктор філософії
Спеціальність 181 Харчові технології
ОР Бакалавр ОП "Якість і безпека харчової продукції"
Студентське життя
Студентський науковий гурток
Наша гордість
Анонімна скринька довіри
Фотоальбом
Партнери - українські ЗВО
>
Діяльність
>
Співробітництво
>
181 Харчові технології
>
Партнери - українські ЗВО
Для підвищення кваліфікації викладачів та інших видів співпраці укладено договори про співробітництво з профільними ЗВО України
Національний університет харчових технологій
Переглянути документ
Одеський національний технологічний університет
Переглянути документ
Державний біотехнологічний університет
Переглянути документ
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Ґжицького
Переглянути документ
Черкаський державний технологічний університет
Переглянути документ
Подільський державний університет
Переглянути документ
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів.
Налаштування конфіденційності
Прийняти все
Тільки системні