Перейти до основного вмісту

За напрямом "Харчові технології" виконується науково-дослідна робота за темою “Оцінка якості та безпечності інноваційних харчових продуктів” Науковий керівник - д.х.н., проф. Кобаса І.М. Термін виконання роботи 02.01.2021 р. – 31.12.2025 р.

Наукова тематика присвячена оцінці якості та безпечності інноваційних харчових продуктів, розробленні технологій харчових продуктів оздоровчої та профілактичної дії, науковим основам створення екологічно безпечних пакувальних матеріалів для забезпечення тривалого зберігання харчової продукції, розробленні методів виявлення фальсифікації харчових продуктів, використанню сучасних інструментальних методів для визначення якості та безпечності сировини і готових харчових продуктів, вдосконаленню й оптимізації методик атомно-абсорбційного, іонометричного, фотохімічного та класичних методів хімічного аналізу сировини та продуктів харчування, розробці нових екологічно безпечних поліфункціональних адсорбентів, композиційних матеріалів для іммобілізації токсичних відходів, створенню систем моніторингу забруднення сировини і продуктів харчування важкими металами, нітратами, пестицидами, канцерогенними речовинами тощо, пошуку нових науково-методичних підходів та необхідного інформаційного забезпечення навчально-виховного процесу, спрямованих на підвищення якості вищої освіти.

Основні напрямки науково-дослідної роботи: 

Тематична картка 02.01.2021 - 31.12.2025

Звіт про науково-дослідну роботу 2024

Звіт про науково-дослідну роботу 2023

Звіт про науково-дослідну роботу 2022

Звіт про науково-дослідну роботу 2021

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності